fredag 24 september 2010

Tacogratäng med nachobotten

1 påse nachochips ( ca 150 g)
500 g köttfärs
1 påse tacokrydda
½ purjolök
1 dl gröna oliver/jag tar paprika istället
400 g krossade tomater
½ burk chunky salsa
2 dl creme fraiche
 2 dl riven ost
2 vitlöksklyftor


Lägg nachochipsen i botten på en ugnstålig form.

Stek köttfärsen och tillsätt tacokryddan. Häll köttfärsen över nachochipsen. Strimla purjolöken och stek den lätt så den mjuknar. Skiva oliverna. Strö över purjo och oliver i formen.

Blanda krossade tomater och salsa och häll över.

Blanda creme fraichen,riven och pressad vitlök, och bred ut det överst.
In i ugnen, 200 C, ca 30 min. Servera med en god sallad.


Ha en underbar helg och njut av det vackra vädret!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar